Monday, March 22, 2010

no sweat!!!

salam....
no sweat bermakna tiada peluh....tiada peluh bermakna tiada la bau badan... ok n3 kali nie berkaitan dengan project alpha dan ini sudah pun di minggu keempat....dengan bertemakan no sweat untu mempromosikan lagi deodorant adidas action 3..


peluh sering dikaitkan dengan lelaki...kerana ada yg berpendapat, lelaki terlalu senang untuk mengeluarkan peluh....pengeluaran peluh yg terlalu banyak juga menyebabkan ramai orang kurang senang dengan kehadiran kita...

peluh begitu senang keluar pabila kita bersukan..jadi time bersukan kita mmg amat memerlukan deodorant untuk mengelakkn badan kita keluar bau yg tidak di senangi...sebagai manusia kita sememangnye memerlukan deodoran yg memberi perlindungan lebih daripada 24 jam...kebanyakkan deodorant yg wujud di pasaran tidak memberi kepuasan yg maximum kepada pengguna..sesetengah deodorant yg meninggalkan kesan putih di pakaian dan ada sesetengah orang yg mempunyai masalah apabila menggunakan deodorant..mungkin menyebabkan kegatalan pada ketiak...jd..disini sy mengsyorkan kepada anda untuk menggunakan deodrant adidas action 3 yg sememangye mempunyai ciri2 yg kita cari seperti di atas td...adidas action 3 memberi perlindungan melebihi 24 jam, anti keputiahan dan 100% bebas daripada alcohol..


untuk lelaki: intensive,control,sensitive,fresh,pure dan pro-level
untuk wanita: intensive,control,sensitive,fresh,pure dan pro-clearbg aku,aku lebih gemar dengan fresh..dari name je da tau kan fresh..so mmg sgt fresh bila menggunakannya...

Project Alpha season 2 is presented by adidas action 3 and supported by P1 and MAS. Audition are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditionsNo comments: